Založ si blog

Štruktúra a terminológia OZ-PO pred a po vzniku ,,Novej Občianskej spoločnosti,

pre každého občana, v MIERI s PODIELOM Občana na MOCI“ – Polopriama demokracia“ (PPD),

pre fungovanie Občianskych snemov, Nového orgánu štátu HORNÁ KOMORA v NR SR

a Celoslovenský občiansky snem – Pán Občan ( CSOS-PO ) v SR.

Pre vytvorenie modernej štruktúry ,,Štátu a verejnej správy“ je nutné, pre skvalitnenie fungovania štátu a verejnej správy doplniť o nové orgány štátu ,,Celoslovenský občiansky snem – Pán Občan“ (CSOS-PO) a v NR SR HORNÁ KOMORA a Dolná komora, s predpokladom vzniku ,,Novej Občianskej spoločnosti pre každého Človeka, v MIERI, s PODIELOM Občana na MOCI“ = PPD, v ,,Štáte a verejnej správe“, s využitím Ústavy SR čl. 2 ods. 1. Štátna moc pochádza od občanov, ktorí ju vykonávajú prostredníctvom svojich volených zástupcov alebo priamo. A preto je nutné prostredníctvom koordinátorov začať vytvárať ,,Občianske snemy – Pán Občan“ (OS – PO) v obciach v Slovenskej republike, pre lepšiu budúcnosť, slobodu, rovnosť, bratstvo pre šťastie nás všetkých a nie len pre vyvolených občanov.

Najvyšším orgánom OZ-PO a Občianskych snemov v SR bude Celoslovenský ZJAZD Občianskych snemov – Pán Občan. Súbežne s OS-PO v obciach sa bude tvoriť CSOS-PO a OS okresné (Obvodné) a krajské (VÚC).

Občianske združenie – Pán Občan (OZ-PO ) je zaregistrované na  MV č. VVS/1-900/90-40051.- http://panobcan.sk/o-nas/. OZ-PO a OS-PO bude vystupovať, aj ako ,,Iniciatíva proti NESPRAVODLIVOSTI“. OZ PO bude právne zastupovať všetky OS-PO v obciach, okresoch, krajoch a CSOS PO v SR a bude právny zástupca voči verejnému, súkromnému sektoru a štátu.
Štruktúra a terminológia:

OS-PO v dedinách, strediskových dedinách, mestách a sídliskách sa budú volať ,,Občianske snemy – Pán Občan“: S priradením mena obce k strediskovej obci a s priradením názvu časti sídliska v MESTE !!!

OS-PO v obciach sú na jednej úrovni, pokiaľ majú svoj TRANSPARENTNÝ bankový účet – právne ich bude zastrešovať OZ-PO, aj po ustanovení inštitútu v štáte – CSOS-PO a OS bude ich zástupcom a právnou osobou. OS -PO v obciach si volia svojich predstaviteľov, pre riadenie činnosti na obecnej úrovni a tých, ktorí ich budú zastupovať na vyšších stupňoch OS-PO okres, kraj a v CSOS-PO. V mestách môže byť aj viacej OS-PO. OS budú vznikať z občanov SR. Zakladanie OS-PO bude koordinovať vznikajúci CSOS-PO cez koordinátorov, lektorov, funkcionárov v obciach (poslanci, starostovia, primátori najme nezávislí, aktivisti, Tretí sektor, ZMOS, KOZ, (Nové odbory), AZZZ, komory, OZ,OH atď. Odporúčame využívať spracovanú METODIKU OS-PO. Zakladať jednotné OS-PO bez rozdielu náboženskej, národnostnej, straníckej, etnickej, príslušnosti.. Základom OS-PO sú obce a slobodný občan! Vstupom občana do OS-PO sa stáva súbežne aj členom OZ-PO. Len slobodný občania môžu tvoriť ,,Občiansky slobodný štát“. OS-PO v obciach a vyššie OS môžu mať max. 40% straníkov a min. 60% NESTRANNÍKOV!!!

Vyššie stupne Občianske snemy – Pán Občan (OS-PO), budú mať kontrolnú a najmä poradnú (pomocnú) funkciu:

Sú na úrovni: obvod, volebný obvod (okres), kraj ( VUC), OS-PO okresov a krajov, bude potrebné prehodnotiť počet okresov do obvodných volebných obvodov, podľa našich dohôd t.j. pomerné zastúpenie, podľa počtu obyvateľov. Krajský Občiansky snem – PO (VÚC, Obvod k diskusii) k diskusii bude aj to, či vynecháme stupeň kraj alebo sa zredukujú na tri kraje BA, BB a KA. Skúsenosť ukazuje, že nie… tri, mohlo by to poškodiť PPD. Po platnom referende, najvyšší orgán CSOS PO bude mať zákonodarnú, výkonnú, kontrolnú MOC v štáte a vo verejnej správe a pri voľbe generálneho tajomníka CSOS-PO SR, prezidenta, predsedu parlamentu, vlády, Ústavného súdu SR, Najvyššieho súdu a generálneho prokurátora SR.

Do vyšších OS si budú OS-PO, Tretí sektor voliť novým vlastným volebným systémom, zákonných svojich zástupcov, podľa novej ústavy a legislatívy. Pri zvažovaní redukcie krajov, je potrebné zvažovať systém domobrany, výkonnú moc a zákonodarnú moc atd. Navrhujeme ponechať súčasné VÚC (kraje).

Evidencia sympatizantov a podporovateľov na fejsbúku skrze Integrovanú Informačnú Spoločnosť, ktorej otcom je Dušan Štígel je aj alternatívne v tejto fb skupine (Je potrebné mať vo Vašom profile zverejnenú lokalizáciu):

https://www.facebook.com/groups/3102454700061024

Komentárom na blogu sa nevenujem. Vzájomná komunikácia sa dá rozvíjať až po pridaní sa do tejto fb podskupiny Integrovanej Informačnej Spoločnosti.

Môj hlavný profil, kde Vás pridám medzi priateľov:

https://www.facebook.com/dusan.stigel

Pomocný profil:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100077018654947

VÍTAJ PÁN OBČAN – Zakladáme ,,Občianske snemy“ – Pán Občan“ (OS – PO)

29.05.2024

27. júla 2023 07:12, Prečítané 6 136x, dfafrnok, Nezaradené Výzva k zakladaniu Občianskych snemov – Pán Občan (OS – PO) v dedinách a v mestách na SLOVENSKU ! Priatelia, systém politických strán a hnutí – koalície a opozície na Slovensku ZLYHÁVA !!! Podľa ústavy SR občania môžu vykonávať svoju MOC PRIAMO. My občania Slovenska, [...]

Integrovaná Informačná Spoločnosť

29.09.2023

29. septembra 2023 11:31, Prečítané 276x, dfafrnok, Nezaradené 29. septembra 2023 05:14, Prečítané 310x, dfafrnok, Nezaradené 31. júla 2023 23:19, Prečítané 748x, dfafrnok, Nezaradené 19. júla 2023 07:02, Prečítané 544x, dfafrnok, Nezaradené Aj ja Dušan Štígel, aj Dudo Fafrnok (alias Dušan Štígel) Podám dnes v Tipsporte Tiket za 100,- EUR na to, že sa ĽSNS dostane do [...]

Integrovaná Informačná Spoločnosť

29.09.2023

29. septembra 2023 05:14, Prečítané 310x, dfafrnok, Nezaradené 31. júla 2023 23:19, Prečítané 748x, dfafrnok, Nezaradené 19. júla 2023 07:02, Prečítané 544x, dfafrnok, Nezaradené Aj ja Dušan Štígel, aj Dudo Fafrnok (alias Dušan Štígel) Podám dnes v Tipsporte Tiket za 100,- EUR na to, že sa ĽSNS dostane do parlamentu. Kto verí ako ja, alebo Jano Jelínek-ktorý tak už [...]

Biden, Trump

Biden po slabom výkone v dueli na CNN: Z boja o Biely dom neodstúpim, voľby chcem vyhrať

28.06.2024 22:42

Bidenovi sponzori po jeho neistom vystúpení v debate zvažujú, čo ďalej. Podľa Bieleho domu mal Biden počas duelu nádchu a bolelo ho v krku.

polícia, NAKA, mimoriadne1, mim1

Siedmich obvinených z akcie Merkúr prepustili zo zadržania na slobodu

28.06.2024 21:42

Policajná akcia bola zameraná na zadržanie podozrivých osôb z ekonomickej trestnej činnosti.

Drucker

Drucker: Výchova generácie, ktorá raz bude posúvať štát, je výzvou pre každého

28.06.2024 21:30

Minister školstva to vyhlásil v mimoriadnom príhovore v RTVS pri príležitosti konca školského roka.

aktivisti, Just Stop Oil

V Británii zadržali 27 aktivistov údajne plánujúcich narušiť prevádzku letísk

28.06.2024 18:12

Skupina Just Stop Oil sa rôznymi spôsobmi snaží dosiahnuť, aby sa britská vláda zaviazala zastaviť vydávanie nových licencií na ťažbu fosílnych palív.

dfafrnok

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 25007x
Priemerná čítanosť článkov: 1471x

Autor blogu

Kategórie