Založ si blog

Prečo tripartita nebojuje za občanov a ako to zmeniť?


Dobrý večer Priatelia (ky) , dnes som sa trošku potrápil. Áno nie je už veľa času, čas sme premárnili  , však iskierka nádeje ešte tu je …. 

Vážený pán   

doc. PaedDr. Jozef Božik PhD.   predseda ZMOS

touto cestou, si dovoľujem aj Vás osloviť, Váš tím  pretože fungovanie ZMOS zabezpečuje, alebo nezabezpečuje požiadavky 5,5 mil. občanov SR v 2750 – tich obciach , áno ste krátko na funkcii . Prebral ste stav ZMOS po p. Trégerovi, v takom stave , ako je dnes . Vidíme Vás navštevovať prezidentku, úrad vlády keď chýbajú peniaze v obciach a mestách . Však kde boli predsedovia VÚC minulí a terajší, aj s p. Trégerom, ( pánovi Trégerovi túto celú víziu som predstavil , v Liptovskom Mikuláši už v r. 2019) , tiež už som rokoval s niektorými funkcionármi KOZ  )   keď my sme boli v uliciach proti podpisu Bilaterálnej zmluvy medzi SR a USA kde 75 % občanov  SR bolo proti podpisu zmluvy, kde boli keď boli pochody za MIER, proti dodávkam zbraní na Ukrajinu, keď sa rokovalo o sankciách proti Ruskej federácie, v júli r. 2016 keď prezident SR Kiska, s Lajčákom podpísali dohodu NATO, vo Varšave obkľučovaní  RF a RF sa obkľučuje do dnes, boli protesty občanov  proti neadekvátnej starostlivosti lekárov počas COVID 19 a ďalšie veci sa tu diali , vrátane odsúhlasenia min. 2% HDP na zbrojenie vo Vilniuse prezidentkou SR a teraz sa hadrkuje o 108 mil. EUR pre samosprávy – prečo , prečo ???  
     Vážený pán Božík politici svojimi rozhodnutiami nás ťahajú do BEZPEČNOSTNÉHO RIZIKA , inflácie, nedostatku financií pre samosprávy , ťahajú nás do finančnej, energetickej, potravinovej krízy a rozhodujú o nás bez nás , rozhodujú bez Vás o Vás – prečo je to tak vysvetľuje nám aj dokument CELSI, ktorý je v prílohe . Pán Božík, priatelia (ky) je tu návrh, pre východisko na ZMENU spoločenského systému predkladá OZ Pán Občan tu : https://panobcan.goodboog.com/celoslovensky-obciansky-snem/ – viem, je už príprava na voľby politických strán, nie občiansky princíp volieb je tu ale stranícky princíp viacej v prílohách , ktorý vymení  figúrky na šachovnici a nič viacej – píšem aj preto, že môžeme zabojovať , z dôvodu zlého riadenia štátu a verejnej správy totalitnými stranami , ísť do zmeny spoločenského systému Dvojkomorový systém , s ďalšími princípmi kde TRIPARTITA tj. najmä KOZ, ZMOS a AZZZ budú mať PODIEL na MOCI v štáte a verejnej správe – toto POLITICKÉ STRANY Vám nikdy neponúknu  !!!    – príprava na spoluprácu s TRIPARTITOU , Občianskym tretím sektorom – pre objasnenie ich súčasného len PORADNÉHO HLASU k vláde SR , s tým že náš dvojkomorový systém , Celoslovenský Občiansky snem – Pán Občan, občianske snemy v obciach , kontrolná MOC nám Občianskemu tretiemu sektoru , TRIPARTITE bude dávať PODIEL občanom na MOCI , v ,, štáte a verejnej správe“ . Vízia OZ Pán Občan vychádza zo schémy ,, štát a verejná správa“ viď. prílohy , z Ústavy SR čl. 1 a čl. 2 odst. 1 . Evokácia na odpor v spolupráci s TRIPARTITOU nám dáva možnosť Ústava SR č. 32 – buď zo silného pochodu, alebo Veľkého protestu na september r. 2023  a preto navrhujeme MOBILIZOVAŤ masy ľudí, s prihlásením  do OZ Pán Občan , tým sa súbežne  prihlasujeme do Občianskych  smemov  obce  – Pán Občan . Prílohy uvádzam aj v PNP , tak aby sa dali zdieľať v jednotlivých skupinách ….. veci, ktoré píšem k TRIPARTITE strany neriešia a strany nikdy neponúknu podiel na MOCI v štáte a verejnej správe, ako OZ Pán Občan , ak tomu niekto neporozumie, môžem vysvetliť . 

VÍTAJ PÁN OBČAN – Zakladáme ,,Občianske snemy“ – Pán Občan“ (OS – PO)

29.05.2024

27. júla 2023 07:12, Prečítané 6 136x, dfafrnok, Nezaradené Výzva k zakladaniu Občianskych snemov – Pán Občan (OS – PO) v dedinách a v mestách na SLOVENSKU ! Priatelia, systém politických strán a hnutí – koalície a opozície na Slovensku ZLYHÁVA !!! Podľa ústavy SR občania môžu vykonávať svoju MOC PRIAMO. My občania Slovenska, [...]

Integrovaná Informačná Spoločnosť

29.09.2023

29. septembra 2023 11:31, Prečítané 276x, dfafrnok, Nezaradené 29. septembra 2023 05:14, Prečítané 310x, dfafrnok, Nezaradené 31. júla 2023 23:19, Prečítané 748x, dfafrnok, Nezaradené 19. júla 2023 07:02, Prečítané 544x, dfafrnok, Nezaradené Aj ja Dušan Štígel, aj Dudo Fafrnok (alias Dušan Štígel) Podám dnes v Tipsporte Tiket za 100,- EUR na to, že sa ĽSNS dostane do [...]

Integrovaná Informačná Spoločnosť

29.09.2023

29. septembra 2023 05:14, Prečítané 310x, dfafrnok, Nezaradené 31. júla 2023 23:19, Prečítané 748x, dfafrnok, Nezaradené 19. júla 2023 07:02, Prečítané 544x, dfafrnok, Nezaradené Aj ja Dušan Štígel, aj Dudo Fafrnok (alias Dušan Štígel) Podám dnes v Tipsporte Tiket za 100,- EUR na to, že sa ĽSNS dostane do parlamentu. Kto verí ako ja, alebo Jano Jelínek-ktorý tak už [...]

Libanon, Hasan Nasralláh, Izrael, Hizballáh

Biden: Zabitie Nasralláha je spravodlivé, zaslúžil si to. USA odporúčajú Američanom odísť z Libanonu

28.09.2024 20:55

Americký prezident Joe Biden označil v sobotu zabitie vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha za "opatrenie spravodlivosti".

18 szoevetseg aliancia

Maďarská aliancia má nového predsedu - Lászlóa Gubíka

28.09.2024 18:50

Novým predsedom mimoparlamentnej strany Maďarská aliancia sa stal László Gubík. Delegáti strany ho zvolili na sobotňajšom republikovom kongrese.

Peter Pellegrini, Daniel Zmeko, Brezová pod Bradlom oslavy TTX

Pellegrini pozdravil vojakov na oslave Dňa ozbrojených síl, udelil štyri vyznamenania

28.09.2024 17:44

Ozbrojené sily sa stali rešpektovanou inštitúciou a pevnou garanciou obranyschopnosti SR, uviedol prezident Peter Pellegrini.

Czech Republic Presidential Election

Voľby do českého Senátu prvýkrát vyhralo Babišove ANO, ale vláde väčšina zostala

28.09.2024 17:21

Hnutie ANO českého expremiéra Andreja Babiša prvýkrát od svojho vzniku vyhralo voľby do Senátu.

dfafrnok

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 26109x
Priemerná čítanosť článkov: 1536x

Autor blogu

Kategórie