Založ si blog

Ako zastaviť chudobu na Slovensku – z návrhu Pán Občan pre Novú Občiansku spoločnosť !

Koordinátor OZ Pán Občan, navrhuje pre Slovenskú republiku, podporuje a bude presadzovať myšlienku Pána Občana – presadiť do legislatívy SR, s cieľom Zastaviť CHUDOBU na SLOVENSKU !
Slovenský podnikatelia, občania sú diskriminovaní voči zahraničným podnikateľom na Slovensku viacej a viacej sa dostávame do ,,EKONOMICKEJ NESLOBODY“a závislosti !!!
Na Slovensku máme vykorisťovanie človeka človekom vnútorným kapitálom, tj. firmami, spoločnosťami a štátom. Vykorisťovanie Slovenského národa nadnárodným kapitálom – spoločnosťami, ktoré sú 100% vlastníkmi, majiteľmi spoločností – firiem na Slovensku tz. zo Slovenska odchádza ich 100 % zisk do zahraničia a to z automobiliek Peugeot do Francúzska, Volkswagen do NEMECKA, KIA do Južnej Kórei a z novej automobilky Land Rower do Anglicka . Ďalej sú tu: – obchodné reťazce, banky, poisťovne, benzínky, Orange, Ti – com, Ou – tu, USS Košice, takto bude aj VOLVO a iné odvetvia, ktoré sú tiež 100 % vlastníkmi, so 100 % ziskom. Naši občania, zamestnanci, vlastne navyšujú HDP cudzím krajinám, takže náš HDP zaostáva ďalej takto Západné krajiny nikdy ekonomicky nedobehneme, môžeme si tu riešiť BONUSY, DANE ako chceme, toto situáciu v ekonomike nevyrieši.
My Západné krajiny nikdy nedobiehame, ako sa mýlil aj p. Mečiar, Dzurinda, Fico minulé a súčasné vlády, oni sa nám ďalej vzďaľujú !!! Naši zamestnanci naviac, majú v ich dcérach na Slovensku, nižšie mzdy, ako ich kolegovia v zahraničí takže je zdvojené vykorisťovanie nášho OBČANA na Slovensku !!! Nerieši toto ani TRIPARTITA a 3. tí sektor! Naviac – sankcie k RF pred a cez vojnu z UA, nás dostávajú do KRÍZY !!!
Navrhujeme legislatívne zrovnoprávnenie ekonomických podmienok v krajinách EÚ pre tvorbu zisku a tým udržíme jednotnú EÚ, na princípoch SLOBODA, ROVNOSŤ, BRATSTVO z odkazom na Francúzsku revolúciu z r. 1789.
Navrhujeme po vstupe zahraničného kapitálu na Slovensko, už Spočiatku byť z 37% spoluvlastníkom
v zahraničných firmách slovenskou súkromnou firmou, alebo za spoluúčasti štátu, v zahraničnej firme pôsobiacej na Slovensku a postupne do 10 až 15 rokov byť spoluvlastníkmi z 49% zohľadnené podľa výšky investície. Tento princíp, model nám zabezpečí, aby ZISKY ostávali na Slovensku od 37% až 49% . Toto je jediné riešenie, ako dobehnúť Západné ekonomikya nie len riešenie dane a Sulíkove bonusyiné nezmysli pri súčasnej štruktúre hospodárstva.
S novým návrhom OZ Pán Občan, môžeme zastaviť CHUDOBU na SLOVENSKU a nie ináč !!!Vybudujme ,,Novú Občiansku spoločnosť pre každého Človeka, v MIERI, s PODIELOM OBČANA na MOCI “, s Udržateľným rozvojom Človeka, Na týchto troch princípoch – pilieroch ( sloboda, rovnosť, bratstvo ), – zjednodušene sociálna trojčlennosť TSO , tento princíp navrhujem ako základ  pre Novú Obč. spol. …. = Polopriama demokracia ( PPD) :
1., Sloboda v oblasti kultúrno – duchovnej,
2.,
Rovnosť v oblasti politicko – právnej ,
3.,
Bratstvo v hospodárskom živote.

Zmyslom sociálnej trojčlennosti – je dosiahnuť spravodlivejšie spoločenské usporiadanie dosiahnutím správneho pomeru ľudských práv a povinností (slobody a zodpovednosti) .
– Sociálna trojčlennosť nie je spojená zo žiadnou ideológiou, je to čistá idea, ktorá vychádza zo slobodného myslenia, z etického individualizmu.
V súčinnosti s Etickým kódexom-Pán Občan a PROGRAMOM – OZ Pán Občan zabezpečíme : Spravodlivé prerozdelenie ZISKU na Slovensku
, nám zabezpečí peniaze pre školstvo, zdravotníctvo, sociálne zabezpečenie občanov, výstavbu ciest a iné veci ….
Moje vystúpenie k chudobe na SLOVENSKU a ako túto chudobu zastaviť . V Ružomberku na stretnutí s kandidátom na prezidenta SR JUDr. Štefana Harabina 8. 3. 2019 od čas : 1: 14, 30 h .
https://www.youtube.com/watch?v=duZuoHI85o4&t=4824s Spracoval: Viliam Baňák

Tématickú mapu linkov ku skupinám, identitám, záložkám, profilom a ku 100-kám príspevkov Integrovanej Informačnej Spoločnosti nájdete na fejskúku pomocou týchto dvoch linkov hneď pod hlavnou lištou mojich dvoch profilov:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100077018654947

Môj hlavný profil:

https://www.facebook.com/dusan.stigel

Koncept PPD pána Baňáka nájdete vo forme printscreenov dokumentov tu:

http://iis6019.szm.com/bookmarks-igor.html

Koncept Integrovanej Informačnej Spoločnosti kladie hlavný dôraz na samoobslužnosť a alternatívnosť konceptov. Komunikácia však sa neustále v ňom rozširuje a zdokonaľuje. Ekonomický koncept pána Baňáka nie je model súvisiaci s konceptom IIS. Napriek tu publikovania jeho príspevku, nemusí znamenať zhodu v jeho videní. IIS má vlastné ekonomické koncepty doposiaľ nepublikované. Ak sa hodláte pridať a dozvedieť viac, pridajte sa mi medzi priateľov. Dnes sa jedná o zhromaždenie okolo 3000 odporcov kovid a Nato šialenstva len v mojich skupinách. Ekonomické modely IIS zatiaľ nie sú na programe spoločného menovateľa priorít. Neofašistický diktát USA kladie pred Slovensko iné priority, kým sa nepodarí udržať suverenitu národa a štátu SR. Keby USA Moloch umožňoval ponechať slovenským konceptom vlastného ekonomického vývoja priestor, iste by sa riešenia dali hľadať a uplatňovať v praxi. Sled kríz ktoré pre Slovenko vojenským útokom USA plánovito vyvoláva má zastaviť procesy ekomickéj svojpomoci a rozložiť vydieraním a korupciou štánej zvôle akúkoľvek možnú akcieschopnosť a sebaobranu na všetkých frontoch vrátane ekonomických. To platí pre všetky postsocialistické ekonomiky.

VÍTAJ PÁN OBČAN – Zakladáme ,,Občianske snemy“ – Pán Občan“ (OS – PO)

29.05.2024

27. júla 2023 07:12, Prečítané 6 136x, dfafrnok, Nezaradené Výzva k zakladaniu Občianskych snemov – Pán Občan (OS – PO) v dedinách a v mestách na SLOVENSKU ! Priatelia, systém politických strán a hnutí – koalície a opozície na Slovensku ZLYHÁVA !!! Podľa ústavy SR občania môžu vykonávať svoju MOC PRIAMO. My občania Slovenska, [...]

Integrovaná Informačná Spoločnosť

29.09.2023

29. septembra 2023 11:31, Prečítané 276x, dfafrnok, Nezaradené 29. septembra 2023 05:14, Prečítané 310x, dfafrnok, Nezaradené 31. júla 2023 23:19, Prečítané 748x, dfafrnok, Nezaradené 19. júla 2023 07:02, Prečítané 544x, dfafrnok, Nezaradené Aj ja Dušan Štígel, aj Dudo Fafrnok (alias Dušan Štígel) Podám dnes v Tipsporte Tiket za 100,- EUR na to, že sa ĽSNS dostane do [...]

Integrovaná Informačná Spoločnosť

29.09.2023

29. septembra 2023 05:14, Prečítané 310x, dfafrnok, Nezaradené 31. júla 2023 23:19, Prečítané 748x, dfafrnok, Nezaradené 19. júla 2023 07:02, Prečítané 544x, dfafrnok, Nezaradené Aj ja Dušan Štígel, aj Dudo Fafrnok (alias Dušan Štígel) Podám dnes v Tipsporte Tiket za 100,- EUR na to, že sa ĽSNS dostane do parlamentu. Kto verí ako ja, alebo Jano Jelínek-ktorý tak už [...]

Libanon, Hasan Nasralláh, Izrael, Hizballáh

Biden: Zabitie Nasralláha je spravodlivé, zaslúžil si to. USA odporúčajú Američanom odísť z Libanonu

28.09.2024 20:55

Americký prezident Joe Biden označil v sobotu zabitie vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha za "opatrenie spravodlivosti".

18 szoevetseg aliancia

Maďarská aliancia má nového predsedu - Lászlóa Gubíka

28.09.2024 18:50

Novým predsedom mimoparlamentnej strany Maďarská aliancia sa stal László Gubík. Delegáti strany ho zvolili na sobotňajšom republikovom kongrese.

Peter Pellegrini, Daniel Zmeko, Brezová pod Bradlom oslavy TTX

Pellegrini pozdravil vojakov na oslave Dňa ozbrojených síl, udelil štyri vyznamenania

28.09.2024 17:44

Ozbrojené sily sa stali rešpektovanou inštitúciou a pevnou garanciou obranyschopnosti SR, uviedol prezident Peter Pellegrini.

Czech Republic Presidential Election

Voľby do českého Senátu prvýkrát vyhralo Babišove ANO, ale vláde väčšina zostala

28.09.2024 17:21

Hnutie ANO českého expremiéra Andreja Babiša prvýkrát od svojho vzniku vyhralo voľby do Senátu.

dfafrnok

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 26095x
Priemerná čítanosť článkov: 1535x

Autor blogu

Kategórie