Založ si blog

List občanom SR, …

Viliam Baňák
List občanom SR, TRIPARTITE SR, NR SR, predsedom VÚC a funkcionárom v samospráve .
PARALELNÉ VYTVÁRANIE ZÁSTUPCOV OBČANMI v OBCIACH – Občianske snemy, v obciach – Pán Občan, v 2750 obciach na Slovensku, ako skutočných zástupcov občanov – obyvateľov, žijúcich v obciach (dedinách) a mestách SR !!!
ZMOS, v org. TRIPARTITY preukazuje svoju NESCHOPNOSŤ plniť potreby a požiadavky našich obyvateľov v obciach a mestách, z toho dôvodu je na mieste, prijať víziu OZ Pán Občan, ktorý má návrh dať PODIEL občanom na MOCI, v štáte a verejnej správe. TRIPARTITA na Slovensku združuje najmä KOZ, ZMOS a AZZZ. TRIPARTITA SR má pre vládu SR a NR SR len PORADNÝ HLAS !!! ZMOS k vláde SR má jedno kreslo, KOZ sedem kresiel, AZZZ 3 kreslá, však majú len poradný hlas.
My OZ Pán Občan vo vízii tvorbou Občianskych snemov – Pán Občan TRIPARTITE, po zmene spoločenského systému na Dvojkomorový systém NR SR ponúkame PODIEL na MOCI v štáte a verejnej správe , vrátane ZMOS ktorý vytvára podmienky pre život občanom v dedinách a mestách organizovaných aj v KOZ , AZZZ – takto sa stanú seberovní vláde SR a NR SR – kde budú súčasťou a tým budú mať PODIEL na MOCI, štáte a verejnej správe, tým prestanú byť v pozícii PROSENIA, ŽOBRANIA o peniaze pre samosprávy !!! Pýtame sa, prečo po boku ZMOS, za požiadavky verejnej správy nestoja aj KOZ a AZZZ – veď ZMOS vytvára podmienky na reprodukciu zamestnancom vo firmách, v štátnych a neštátnych spoločnostiach, živnostníkom , ďalej aj dôchodcom a študentom !!!
ZMOS s TRIPARTITOU dnes sa nepodieľajú na vnútornej a zahraničnej politike a tým si vláda SR a NR SR robí čo chce s obyvateľmi, ktorých zastupuje TRIPARTITA !!! Obyvateľov SR vláda a NR SR, svojimi rozhodnutiami vedie finančnej, ekonomickej, energetickej, potravinovej krízy a do BEZPEČNOSTNEJ HROZBY, tým že dodávame zbrane a financie na Ukrajinu !!!
TRIPARTITE je jedno, či sa podpisujú nevýhodné medzinárodné zmluvy , ako bola vo februári 2022 podpísaná Bilaterálna nevýhodná zmluva medzi SR a USA, alebo že prebieha špeciálna vojenská operácia na Ukrajine – kde dodávame proti vôli občanov zbrane a financie, prijímajú sa sankcie k Ruskej federácii – ktoré nám spôsobili energetickú, finančnú, potravinovú krízu – čo navyšuje infláciu, počty obyvateľov v chudobe, bezdomovectve, exekúciách, zavieranie firiem, spoločností !!! Predsedovia VÚC mlčky prečkali mierové pochody na Slovensku, ani raz od predsedov VÚC a samosprávy nezazneli požiadavky, k mierovým rokovaniam vlády SR, NR SR a k prezidentke SR k svetovým MOCNOSTIAM, zodpovedných za vojnu v Ukrajine !!!
Nastavený systém v štáte a verejnej správe umožňuje legislatívne vláde SR a NR SR prijímať opatrenia k samosprávam ,, O NÁS BEZ NÁS“ a predsedom VCÚ ostávajú len oči pre plač !!! Naviac, funkcionári TRIPARTITY, predsedovia VÚC, funkcionári samospráv tým, že sú viazaní dobrými platmi, sú zaviazaní stranám za ktoré kandidovali, tým sú zviazaní z MOCOV štátu, preto sa boja o teplé miestečká nevyužívajú petície, protesty a v poslednom rade Generálny štrajk pre nápravu !! …. Nevieme, načo by im bol generálny štrajk, keď nemajú riešenia, ako je napr. ZMENA SPOLOČENSKÉHO SYSTÉMU, ktorú im ponúkame !!!
My OZ Pán Občan, bojujeme v uliciach za lepšie podmienky občanov, písali sme petíciu proti Bilaterálnej zmluve – s ktorou 75% občanov SR nesúhlasilo, petíciu za odvolanie MO Naďa, MZV a EZ Káčera, robili sme protest v Bratislave proti GLOBSEC – v ktorom sú vojnový štváči, robili sme pochod vo Zvolene proti podpisu dohody org. NATO p. prezidentkou Čaputovou vo Vilniuse, kde sa schválili výdaje na zbrojenie členských štátov NATO min. 2 % HDP, povinne ako minimum, tiež proti ďalším dodávkam zbraní a financií na Ukrajinu, sme zásadne proti vstupu Ukrajiny do org. NATO, 10.5.2023 cez podateľňu prezidentke SR a predsedovi NR SR, sme oznámili vznik opozičnej Občianskej úradníckej vlády SR, ktorá sleduje vývoj na Slovensku a preto dnes 19. 7. 2023 oslovujeme všetkých občanov SR, NR SR, ZMOS a celú TRIPARTITU, Občiansky tretí sektor k spolupráci pre zakladanie Občianskych snemov – Pán Občan, v obciach, pre boj za lepší život obyvateľov na Slovensku, kde ponúkame víziu OZ Pán Občan pre zmenu spoločenského systému, pre vznik Dvojkomorovej NR SR – Horná komora na občianskom princípe a Horná komora politické neskorumpované strany a vznik paralelne zo ZMOS Občianske snemy – Pán Občan !! Ing. Viliam Baňák, pplk. v.v., RNDr. Pavel Smutný, dňa : 19. 7. 2023

Viliam Baňák

Reagovať na komentáre sa mi dá cez messenger, ak sa stanete priateľom v mojej identite Dušan Štígel, alebo lepšie Dudo Fafrnok. Pána Baňka možno osloviť priamo cez messenger, ak si nájdete jeho identiu na fejsbúku. Mne tu reagovať sa kôli prihláseniam zatiaľ nepodarilo. Neviem čo Blog-Pravda odo mňa viac chce.

VÍTAJ PÁN OBČAN – Zakladáme ,,Občianske snemy“ – Pán Občan“ (OS – PO)

29.05.2024

27. júla 2023 07:12, Prečítané 6 136x, dfafrnok, Nezaradené Výzva k zakladaniu Občianskych snemov – Pán Občan (OS – PO) v dedinách a v mestách na SLOVENSKU ! Priatelia, systém politických strán a hnutí – koalície a opozície na Slovensku ZLYHÁVA !!! Podľa ústavy SR občania môžu vykonávať svoju MOC PRIAMO. My občania Slovenska, [...]

Integrovaná Informačná Spoločnosť

29.09.2023

29. septembra 2023 11:31, Prečítané 276x, dfafrnok, Nezaradené 29. septembra 2023 05:14, Prečítané 310x, dfafrnok, Nezaradené 31. júla 2023 23:19, Prečítané 748x, dfafrnok, Nezaradené 19. júla 2023 07:02, Prečítané 544x, dfafrnok, Nezaradené Aj ja Dušan Štígel, aj Dudo Fafrnok (alias Dušan Štígel) Podám dnes v Tipsporte Tiket za 100,- EUR na to, že sa ĽSNS dostane do [...]

Integrovaná Informačná Spoločnosť

29.09.2023

29. septembra 2023 05:14, Prečítané 310x, dfafrnok, Nezaradené 31. júla 2023 23:19, Prečítané 748x, dfafrnok, Nezaradené 19. júla 2023 07:02, Prečítané 544x, dfafrnok, Nezaradené Aj ja Dušan Štígel, aj Dudo Fafrnok (alias Dušan Štígel) Podám dnes v Tipsporte Tiket za 100,- EUR na to, že sa ĽSNS dostane do parlamentu. Kto verí ako ja, alebo Jano Jelínek-ktorý tak už [...]

Libanon, Hasan Nasralláh, Izrael, Hizballáh

Biden: Zabitie Nasralláha je spravodlivé, zaslúžil si to. USA odporúčajú Američanom odísť z Libanonu

28.09.2024 20:55

Americký prezident Joe Biden označil v sobotu zabitie vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha za "opatrenie spravodlivosti".

18 szoevetseg aliancia

Maďarská aliancia má nového predsedu - Lászlóa Gubíka

28.09.2024 18:50

Novým predsedom mimoparlamentnej strany Maďarská aliancia sa stal László Gubík. Delegáti strany ho zvolili na sobotňajšom republikovom kongrese.

Peter Pellegrini, Daniel Zmeko, Brezová pod Bradlom oslavy TTX

Pellegrini pozdravil vojakov na oslave Dňa ozbrojených síl, udelil štyri vyznamenania

28.09.2024 17:44

Ozbrojené sily sa stali rešpektovanou inštitúciou a pevnou garanciou obranyschopnosti SR, uviedol prezident Peter Pellegrini.

Czech Republic Presidential Election

Voľby do českého Senátu prvýkrát vyhralo Babišove ANO, ale vláde väčšina zostala

28.09.2024 17:21

Hnutie ANO českého expremiéra Andreja Babiša prvýkrát od svojho vzniku vyhralo voľby do Senátu.

dfafrnok

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 26099x
Priemerná čítanosť článkov: 1535x

Autor blogu

Kategórie